donderdag 8 december 2022
30.2 C
Paramaribo
2.4 C
Amsterdam
0
(0)

ABPLAZ en regering bereiken akkoord

lees ook ...

Minister van JUSPOL bezoekt Openbaar Ministerie

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie bracht op dinsdag 06 december jongstleden voor het eerst in zijn zittingsperiode fysiek een kennismakingsbezoek aan het Openbaar Ministerie(OM).  Min...

Na enkele dagen strijd te hebben gevoerd heeft de Algemene Bond van Personeel in dienst van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (ABPLAZ), op 24 juni een akkoord bereikt met de regering. De eis van de leden was een afkoopbedrag van SRD 15.000 per medewerker. Dit betrof de afkoop van openstaande punten van wensenpakketten over de dienstjaren 2019 en 2020.

Het voorstel van de regering was SRD 10.000. Uiteindelijk is er een akkoord bereikt van 12.500 per medewerker. Dit bedrag zal in vier termijnen worden uitbetaald. Het eerste bedrag van SRD 2.500 zal eind juni worden gestort op de rekeningen van de medewerkers.

Verder is besloten dat het bestuur zich sterk maakt om het wensenpakket over het dienstjaar 2021 uiterlijk in het midden van de maand juli 2021 indient. De ABPLAZ blijft vooralsnog in beraad tot de overige afgesproken punten zijn afgehandeld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameABPLAZ en regering bereiken akkoord