zaterdag 30 september 2023
33.9 C
Paramaribo
18.7 C
Amsterdam
4
(2)

ABOP-voorzitter Brunswijk veroordeelt zinloos geweld

lees ook ...

Softopening Scholencampus Moengotapu

Op 27 september jongstleden vond de soft opening plaats van de scholencampus te Moengotapoe in Marowijne, waar President Santokhi bij aanwezig was. "Het is mijn passie en prioriteit om ervoor te z...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, tevens voorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), heeft besloten om achtergestelde buurten te bezoeken in een poging om de toenemende criminaliteit aan te pakken. Zijn doel is om zijn boodschap van veiligheid kracht bij te zetten en de jeugd te ontmoedigen om het pad van criminaliteit te betreden.

Op 30 augustus 2023 heeft hij een videoboodschap gelanceerd waarin hij de ontspoorde jeugd opriep om afstand te nemen van criminele activiteiten. Tijdens een partijpolitieke bijeenkomst in de wijk Goede Verwachting op zondag 3 september heeft de voorzitter van ABOP alle vormen van zinloos geweld scherp veroordeeld. Hij deed een beroep op de jongeren in de omgeving om af te zien van de verleiding om deel te nemen aan criminele bendes of geweld tegen hun medeburgers.

Brunswijk benadrukte ook het belang van begrip voor individuen die mogelijk uit frustratie handelen als gevolg van de slechte economische situatie. Tegelijkertijd waarschuwde hij echter dat de regering gedwongen is krachtig op te treden vanwege de alarmerende toename van criminaliteit. Hij benadrukte dat er zonder uitzondering zal worden opgetreden tegen personen die betrokken zijn bij criminele activiteiten, ongeacht hun achtergrond.

Met deze acties en boodschappen hoopt vicepresident Brunswijk de veiligheidssituatie te verbeteren en de jeugd te motiveren om positieve keuzes te maken voor hun toekomst en de samenleving als geheel.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameABOP-voorzitter Brunswijk veroordeelt zinloos geweld