vrijdag 12 augustus 2022
26.3 C
Paramaribo
20.7 C
Amsterdam
0
(0)

ABOP vierde 11 februari 31 jarig bestaan

lees ook ...

Noodsituatie SEH; zoveel mogelijk drinken bij diarree

De regering, de Nationale Ziekenhuisraad (NZR), kinderartsen, Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG), de Pan-Amerikaanse Gezondheidsorganisatie (PAHO) en andere deskundigen, hebben tijdens het spoedove...

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) herdacht op 11 februari 2021  haar 31 jarig bestaan. Volgens partij voorzitter tevens Vicepresident van de Republiek Suriname Ronnie Brunswijk, is het ledenbestand van de partij gegroeid,  wat te merken is in de verkiezingsuitslagen vanaf het jaar 2005.

ABOP heeft de nodige waardering gekregen binnen de samenleving, wat in de huidige status van de partij in de politiek kan worden teruggezien. De partij moet volgens de voorzitter zichtbare resultaten blijven leveren binnen de zittingstermijn 2020-2025.

Partijvoorzitter Brunswijk zegt dat de partij nog grote plannen heeft om het land te ontwikkelen. Het is, zoals hij zegt, wachten op de komende verkiezingen in 2025 en spreekt de hoop uit dat het volk in 2025  weer het vertrouwen geeft aan de partij.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameABOP vierde 11 februari 31 jarig bestaan