maandag 15 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
5
(1)

ABOP/PL top krijgt uitnodiging van Chinese delegatie

lees ook ...

De ambassadeur van China in Suriname en een Chinese topdelegatie onder leiding van Cai Xiujun vicevoorzitter People’s Political Consultative Conference hebben reden gehad om de ABOP/PL top te bezoeken. Tijdens deze plechtigheid fungeerde de ABOP/PL-top onder leiding van vicepresident Ronnie Brunswijk. De delegatie nam de vrijheid om hen ook uit te nodigen voor een tegenbezoek aan China.

 De ABOP/PL delegatie bestond uit de ministers David Abiamofo, Bronto Somoharjo, Uraiqit Ramsaran en Dinotha Vorstwijk. Paul Somohardjo ziet in dit bezoek een mogelijkheid om de band met de diaspora in China te versterken. Banden zijn al aangegaan met de diaspora in Afrika, Indonesië, India en Nederland. ABOP/PL ziet ontwikkeling sneller op gang komen in Suriname, wanneer er contact is met de diaspora wereldwijd.

De keus van de People’s Political Consultative Conference om een politieke partij te bezoeken is gevallen op de ABOP/PL combinatie. Brunswijk staat klaar om de samenwerking met de Chinese regeringspartij te verdiepen en bedankte hen voor het bezoek.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameABOP/PL top krijgt uitnodiging van Chinese delegatie