donderdag 23 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
13.5 C
Amsterdam
5
(1)

ABOP misbruikt ministerie van Grondzaken voor partijbelang

lees ook ...

EU bezoekt President Santokhi; tolereert geen bedreiging dem...

President Chandrikapersad Santokhi heeft op 17 maart jongstleden een delegatie vertegenwoordigers van de Europese Unie (EU) ontvangen  het Presidentieel Paleis. De delegatie stond onder leiding van de...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, die in Nickerie was met zijn politieke partij ABOP, pleitte ervoor dat het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) alle Nickerianen helpt uit de problemen die met grondzaken te maken hebben.

Brunswijk, die ook voorzitter is van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), sprak zondag 29 januari op een opo-jari meeting, door de Pertjajah Luhur (PL) georganiseerd, het goed opgekomen publiek toe.

“Ontwikkeling van elke Surinamer begint met een eigen stuk grond en ook voor de Nickerianen is dit nodig”, zei partijvoorzitter Brunswijk. Hij zei dat hij met meer voortvarendheid gaat praten met de minister van GBB om te werken aan de zaken van de Nickerianen.

Dit voornemen zou pas echt goed zijn als alle bewoners van alle andere districten, waaronder het stadsdistrict Paramaribo, geholpen werden aan grond om een woning op te kunnen zetten, zodat ook elk gezin in Suriname een eigen dak boven het hoofd heeft. Daar het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer valt onder ABOP, kunnen zij ‘grond’ GEBRUIKEN als LOKMIDDEL om Nickerianen voor de ABOP te laten stemmen, maar het is niet de bedoeling dat het ambt van vp of een ministerie daarvoor MISBRUIKT wordt !

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameABOP misbruikt ministerie van Grondzaken voor partijbelang