dinsdag 16 april 2024
31 C
Paramaribo
5.9 C
Amsterdam
5
(1)

ABOP misbruikt ministerie van Grondzaken voor partijbelang

lees ook ...

Elfde Bouw- en Woningbeurs

Dit jaar doen ook buitenlandse bedrijven mee aan de elfde editie van de Bouw en Woningbeurs in ons land. De algemene uitnodiging voor participatie is gestuurd naar bedrijven die “iets te maken” hebben...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, die in Nickerie was met zijn politieke partij ABOP, pleitte ervoor dat het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) alle Nickerianen helpt uit de problemen die met grondzaken te maken hebben.

Brunswijk, die ook voorzitter is van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), sprak zondag 29 januari op een opo-jari meeting, door de Pertjajah Luhur (PL) georganiseerd, het goed opgekomen publiek toe.

“Ontwikkeling van elke Surinamer begint met een eigen stuk grond en ook voor de Nickerianen is dit nodig”, zei partijvoorzitter Brunswijk. Hij zei dat hij met meer voortvarendheid gaat praten met de minister van GBB om te werken aan de zaken van de Nickerianen.

Dit voornemen zou pas echt goed zijn als alle bewoners van alle andere districten, waaronder het stadsdistrict Paramaribo, geholpen werden aan grond om een woning op te kunnen zetten, zodat ook elk gezin in Suriname een eigen dak boven het hoofd heeft. Daar het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer valt onder ABOP, kunnen zij ‘grond’ GEBRUIKEN als LOKMIDDEL om Nickerianen voor de ABOP te laten stemmen, maar het is niet de bedoeling dat het ambt van vp of een ministerie daarvoor MISBRUIKT wordt !

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameABOP misbruikt ministerie van Grondzaken voor partijbelang