zaterdag 13 juli 2024
27 C
Paramaribo
14.4 C
Amsterdam
5
(1)

Abop geeft toe Diana Pokie nodig te hebben

lees ook ...

Ilonka Elmont foundation stimuleert sportprojecten kinderen...

Om de sportrecreatie in Suriname te bevorderen en de bewustwording van sport en recreatie bij de kinderen met beperking bij te brengen, heeft de Ilonka Elmont Foundation een sportdag georganiseerd. ...

Ex-minister van Grondbeleid en Bosbeheer Diana Pokie, wordt verzocht door Abop om weer actief te worden in de partij.  Assembleelid Fogatie Aserie doet er alles aan om het lid zo ver te krijgen, maar beweerde dat hij op eigen initiatief handelt, terwijl de partijvoorzitter het tegenovergestelde heeft bevestigd. Abop is al begonnen met activiteiten naar de komende verkiezing toe. De partij heeft een vergadering gepland in november

“Het streven van het assembleelid Fogatie Aserie om het lid Pokie weer actief te krijgen voor de partij is juist en geschiedde na afstemming met mij, maar het heeft niet het gewenste resultaat opgeleverd”, volgens Brunswijk.

Er werd twee weken van te voren zelfs een krutu gepland en belegd te Brownsweg met medeweten van de partijleiding. “Hij ging met medeweten van mij en er was een dag voor de krutu afstemming met mij hierover.” Dit zijn woorden van de voorzitter van de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP). Het blijkt dat partijleden vreemd opkijken van de actie van Aserie, en zelfs hun afkeuring hierover uitspraken, totdat voorzitter Brunswijk de bekendmaking deed. Diana Pokie heeft niet gereageerd op het verzoek.

“Het grote werk is zetels te verwerven in 2025, dat kan alleen door hard werken.”  De voorzitter gaf toe, dat Pokie is benaderd. Diana Pokie is officieel  de coördinator van Abop Brokopondo gebleven.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAbop geeft toe Diana Pokie nodig te hebben