woensdag 21 februari 2024
28 C
Paramaribo
9.6 C
Amsterdam
3.7
(3)

ABOP en PL gaan samen verkiezing 2025 in

lees ook ...

Getto’s in Suriname beloven volledige steun aan vp Bru...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk en zijn partij, de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), winnen aan populariteit in grote delen van achtergestelde wijken. In verschillende van deze ...

De Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP) en Pertjajah Luhur (PL) hebben reeds besloten met elkaar te blijven samenwerken. Zij gaan samen de verkiezing  van 2025 in. De samenwerking tussen Ronnie Brunswijk en Paul Somohardjo gaat terug tot de tijd van Jungle Commando, waar men toen al samenwerkte om “democratie terug te brengen”. Brunswijk was zeer ingenomen met de opkomst van de PL leden.

ABOP-leider, vicepresident Ronnie Brunswijk, deelde dit mee tijdens de viering van 24-jaar Pertjajah Luhur. Brunswijk maakte bekend dat zolang Somohardjo of zoon Bronto Somohardjo de leiding van de partij hebben, de samenwerking tussen hen gegarandeerd is.

Brunswijk en de partijvoorzitter hebben een lange geschiedenis. Volgens Brunswijk was het Paul Somohardjo die hem adviseerde de politiek in te gaan, om doelen te bereiken.

De Vice-president zegt verder dat hij en de voorzitter zij aan zij hebben gestreden, en  hun leven op het spel hebben gezet om de “democratie terug te brengen”. Verder is het dankzij de PL dat de ABOP een sterke positie in de regering heeft kunnen innemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameABOP en PL gaan samen verkiezing 2025 in