zondag 16 juni 2024
28 C
Paramaribo
17.1 C
Amsterdam
2.7
(11)

Abdoelrahman vraagt de wereld aandacht voor MEGAFRAUDE in Suriname

lees ook ...

Minister Ramadhin overhandigt bloeddrukmeters aan sociale in...

Het ministerie van Volksgezondheid heeft op maandag 10 juni 2024 opnieuw bloeddrukmeters overhandigd aan sociale instellingen. Eerder werden deze apparaten gedoneerd aan zorginstellingen, en dit keer ...

Raoul Abdoelrahman, een Surinaamse activist die ook al eens de binnenkant van een gevangeniscel heeft mogen bekijken, omdat zijn woorden niet goed gevallen waren bij de rovers die helaas nog de Surinaamse regering zijn, heeft de internationale gemeenschap opgeroepen om aandacht te schenken aan datgene wat in Suriname gebeurt.

Raoul was vandaag voor de Centrale Bank van Suriname en was anderhalve minuut online Hij vroeg de aandacht van de hele wereld om een reactie te geven op het feit dat de Surinaamse gemeenschap van SRD 40.9 miljoen is beroofd en dat president Santokhi zich daar helemaal niet druk over maakt. Maar intussen stierven er babies in het ziekenhuis door gebrek aan zorg.

In een live van gisteren haalde Abdoelrahman aan dat President Santokhi er niet eens over denkt om minister Achaibersing buiten functie te stellen. Hij vroeg zich af hoe een minister die geen controle heeft over de financiele middelen van zijn ministerie, nog op zijn plaats kan zitten. Hij zegt verder dat zelfs de PG de man beschermt. Zijn conclusie is dat ‘ala den man nyan’! Vandaag denkt de ‘herdershond’ die geen goede neus heeft, er toch over niet aan te willen blijven zitten en heeft de president aangegeven, dat hij uit principiële redenen toch wil aftreden.

De diefstal is naar zeggen van de autoriteiten, geschiedt met het aanbieden van vervalste  recu’s op de centrale bank. Vervolgens zou het geld op rekeningen van burgers, waaronder een aantal vermogenden zijn gestort, die daar naar eigen zeggen, niets van wisten.

De minister van Financien en Planning, met de zelf aangenomen naam ‘herdershond’, heeft niet eens gesnuffeld dat er iets mis was en neemt er ook geen verantwoordelijkheid voor, want hij vertikte tot voor kort zijn functie neer leggen.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht in deze MEGAFRAUDE ZAAK. Er wordt alleen een  mannetje dat manja’s verkoopt voor zijn levensonderhoud, opgespoord in verband met deze MEGAFRAUDE.

Wij zijn verre van een democratische staat. Dit wil gaan lijken op een autocratie in the making, wat voorkomen móet worden. Weg met deze regering!

Wilt u de huidige regering ook weg klik dan op onderstaande link om de petitie te tekenen die deze roversbende naar huis stuurt.                                

Regering Santokhi-Brunswijk moet NU weg! | Petities.com

 

 

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

17 REACTIES

17 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAbdoelrahman vraagt de wereld aandacht voor MEGAFRAUDE in Suriname