vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
1
(1)

Aanvraag arrestanten/ gedetineerden bezoekpas nu gedigitaliseerd

lees ook ...

President Santokhi kondigt herziening aan na verloren Stalwe...

President Chandrikapersad Santokhi onthulde dat het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) ervoor heeft gekozen om geen advocaat af te vaardigen tijdens de juridische behandeling van de controv...

het aanvragen van bezoekpasjes voor arrestantenbezoek is nu gedigitaliseerd. Zo maakt Het Openbaar Ministerie (OM) heeft bekend gemaakt dat het aanvragen van bezoekpasjes voor arrestantenbezoek nu is gedigitaliseerd.

Vanwege de covidpandemie werd het bezoek aan arrestanten in cellenhuizen en gedetineerden in inrichtingen stopgezet. Gelet op de versoepeling van de maatregelen van overheidswege, is besloten dat het bezoek weer zal worden toegestaan. Een gedetineerde heeft recht op bezoek van vier personen, een arrestant mag bezoek krijgen van twee personen.

Burgers kunnen slechts op vertoon van een bezoekpas een arrestant of gedetineerde bezoeken. Om de samenleving tegemoet te komen heeft het Openbaar Ministerie de mogelijkheid gecreëerd om nu via haar website www.omsuriname.com, digitaal een bezoekpas aan te vragen. Na de aanvraag zal de burger via een whatsapp-bericht geïnformeerd worden over de status van de aanvraag.

De bezoekpas is strikt persoonlijk en zal samen met een identiteitsbewijs getoond moeten worden bij het cellenhuis en/of de inrichting.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAanvraag arrestanten/ gedetineerden bezoekpas nu gedigitaliseerd