woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Aanpak ontwatering Texas

lees ook ...

Saramaccakanaal rehabilitatieproject begint: economische voo...

Medio januari is aannemer International Infra N.V. begonnen met de werkzaamheden voor het "Saramacca Canal System Rehabilitation Project" (SCSRP). Volgens projectmanager Vishnu Kalloe belooft dit een ...

Texas(Devisbuiten) kampt al geruime tijd met tal van problemen. Wateroverlast komt ook voor. Een integrale aanpak is nodig voor de omgeving. De hele buurt maakt gebruik van een tapkraan. Het ministerie van Openbare Werken (OW) is alvast gestart met ontwateringswerkzaamheden.

OW-minister Riad Nurmohamed bezocht de buurt op 11 december jongstleden. De bewoners maakten gebruik van de gelegenheid om straatverlichting en drinkwater, te vragen. Bouwsels van derden staan op lozingen en zelfs de openbare weg, waardoor bij regenval de buurt onderloopt.

De bewindsman wil dat de belemmerde doorvoer van water tot het verleden gaat behoren. Er komt een onderzoek op basis van de perceelkaarten. “Als er verkeerd gebouwd is, zullen we nagaan wie daarbij niet goed heeft opgelet. We zullen medewerking vragen, want de hele buurt lijdt eronder en dat kan niet”, zegt hij.

Bron: Suriname Herald

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAanpak ontwatering Texas