woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(1)

Aanpak moeilijk begaanbare wegen Powakka: Een belofte wordt waargemaakt

lees ook ...

Solidariteit met Palestina: Surinaamse gemeenschap komt in a...

De Stichting der Islamitische gemeenten In Suriname (SIS), het Platform Solidariteit Palestina en het Rode Kruis zijn gezamenlijk begonnen met een inzamelingsactie om steun te bieden aan de mensen in ...

In een gezamenlijke inspanning hebben het dorpsbestuur van Powakka, onder leiding van Sergio Sabajo, en het ministerie van Openbare Werken (OW) de handen ineengeslagen om de binnenwegen van het dorp, die in slechte staat verkeren, grondig aan te pakken. Het initiatief, ondersteund door OW met het inzetten van een maaitractor en een grader voor het egaliseren van de wegen, markeert een belangrijke stap naar betere bereikbaarheid en levenskwaliteit voor de inwoners van Powakka.

OW-minister Riad Nurmohamed was persoonlijk aanwezig om, te midden van de Powakka gemeenschap, het officiële startsein voor deze essentiële werkzaamheden te geven. Deze actie onderstreept de toewijding van zowel het dorpsbestuur als het ministerie om de toegankelijkheid binnen de gemeenschap aanzienlijk te verbeteren.

Dorpshoofd Sergio Sabajo benadrukte het belang van de werkzaamheden aan de 13 kilometer aan wegen binnen het dorp. “Na onze oproep aan het ministerie van Openbare Werken om de slechte staat van onze wegen aan te pakken, hebben zij ons een helpende hand geboden,” vertelde Sabajo. Dit project symboliseert niet alleen de vruchtbare samenwerking tussen lokale besturen en nationale overheden, maar dient ook als een baken van hoop voor de bewoners van Powakka, die uitkijken naar een toekomst met veiligere en gemakkelijkere toegang tot hun dorp.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAanpak moeilijk begaanbare wegen Powakka: Een belofte wordt waargemaakt