zondag 7 augustus 2022
34 C
Paramaribo
19.6 C
Amsterdam
0
(0)

Aanpak economische delicten Surinaamse wateren besproken tijdens workshop

lees ook ...

Grens samenwerking Suriname en Frans Guyana een ware uitdagi...

Vertegenwoordigers van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport, en het Franse Instituut CTG, die belast zijn met de bevordering van grensoverschrijdende samenwerking tussen beide landen zij...

‘De aanpak van (economische) delicten in de Surinaamse wateren’ is het thema geweest van een workshop die maandag is geopend door de waarnemend procureur-generaal (pg), Garcia Paragsingh. Het doel was om de knelpunten van de verschillende actoren, die belast zijn met de aanpak en/of handhaving, te identificeren om zodoende te komen tot duidelijke en transparante richtlijnen. 

Deze workshop werd georganiseerd door de Units Kustwacht (Maritieme Criminaliteit en Piraterij) en Economische Delicten van het Openbaar Ministerie. De actoren die geparticipeerd hebben zijn het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), de Maritieme Autoriteit Suriname (MAS), de Kustwacht en de afdelingen Vreemdelingendienst en Maritiem van het Korps Politie Suriname, meldt de Unit Public Relations van het Openbaar Ministerie Suriname.

De workshop heeft geresulteerd in verscheidene voorstellen en/of aanbevelingen welke in een vervolgtraject aan de orde zullen komen. Het Openbaar Ministerie blikt terug op een zeer succesvolle workshop.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAanpak economische delicten Surinaamse wateren besproken tijdens workshop