zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
5
(1)

Aannemers vuilophaaldienst in actie, huisvuil en containers worden niet opgehaald

lees ook ...

Geboorte aangiften 19de en 20ste eeuw nu online

Het Nationaal Archief heeft geboorteaangiften van Surinamers uit de 19de en 20ste eeuw online gezet. Dit alles is mede mogelijk gemaakt door de hulp van honderden vrijwilligers. Het eerste deel van...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) deelt mede dat de aannemers van de vuilophaaldienst vanaf vandaag, dinsdag 18 april, in actie zijn. Als gevolg hiervan worden zowel huisvuil als containers niet opgehaald. Het ministerie werkt aan een oplossing voor dit probleem en vraagt de gemeenschap om hier rekening mee te houden.

Er worden momenteel voorbereidingen getroffen voor een duurzame oplossing voor de vuilproblematiek in Ornamibo. Het proces van vuil scheiden is al gestart, waardoor recycling van plastic, aluminium en karton mogelijk wordt en minder afval op de vuilstortplaats belandt.

De gemeenschap wordt verzocht om huisvuil te scheiden en glas, blik, metaal, papier, karton en groente-, fruit- en tuinafval apart aan te bieden voor het ophalen. Het groente-, fruit- en tuinafval kan gebruikt worden als compost.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAannemers vuilophaaldienst in actie, huisvuil en containers worden niet opgehaald