dinsdag 25 juni 2024
23.3 C
Paramaribo
24.3 C
Amsterdam
5
(1)

Aannemers vuilophaaldienst in actie, huisvuil en containers worden niet opgehaald

lees ook ...

President Santokhi onderstreept belang van sport tijdens Oly...

Op 23 juni wordt jaarlijks "The Olympic Day" gevierd, een wereldwijd initiatief ter bevordering van een gezonde en actieve levensstijl. Dit jaar vierde Suriname deze dag met een groots interactief spo...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) deelt mede dat de aannemers van de vuilophaaldienst vanaf vandaag, dinsdag 18 april, in actie zijn. Als gevolg hiervan worden zowel huisvuil als containers niet opgehaald. Het ministerie werkt aan een oplossing voor dit probleem en vraagt de gemeenschap om hier rekening mee te houden.

Er worden momenteel voorbereidingen getroffen voor een duurzame oplossing voor de vuilproblematiek in Ornamibo. Het proces van vuil scheiden is al gestart, waardoor recycling van plastic, aluminium en karton mogelijk wordt en minder afval op de vuilstortplaats belandt.

De gemeenschap wordt verzocht om huisvuil te scheiden en glas, blik, metaal, papier, karton en groente-, fruit- en tuinafval apart aan te bieden voor het ophalen. Het groente-, fruit- en tuinafval kan gebruikt worden als compost.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAannemers vuilophaaldienst in actie, huisvuil en containers worden niet opgehaald