donderdag 25 april 2024
28 C
Paramaribo
4.1 C
Amsterdam
5
(1)

Aannemers vuilophaaldienst in actie, huisvuil en containers worden niet opgehaald

lees ook ...

Minister Ramadhin; hark yu eygi dyari fos yu taki fu di f’mi...

Schoenmaker hou je bij je leest, of uit het Surinaams vertaald is de boodschap voor de minister van Volksgezondheid: Amar Ramadhin, hark je eigen tuin voor je praat over de mijne. Over de hele kust...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) deelt mede dat de aannemers van de vuilophaaldienst vanaf vandaag, dinsdag 18 april, in actie zijn. Als gevolg hiervan worden zowel huisvuil als containers niet opgehaald. Het ministerie werkt aan een oplossing voor dit probleem en vraagt de gemeenschap om hier rekening mee te houden.

Er worden momenteel voorbereidingen getroffen voor een duurzame oplossing voor de vuilproblematiek in Ornamibo. Het proces van vuil scheiden is al gestart, waardoor recycling van plastic, aluminium en karton mogelijk wordt en minder afval op de vuilstortplaats belandt.

De gemeenschap wordt verzocht om huisvuil te scheiden en glas, blik, metaal, papier, karton en groente-, fruit- en tuinafval apart aan te bieden voor het ophalen. Het groente-, fruit- en tuinafval kan gebruikt worden als compost.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAannemers vuilophaaldienst in actie, huisvuil en containers worden niet opgehaald