donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Aannemers krijgen grote maaiprojecten

lees ook ...

Afobakaweg nabij mast 24 wordt hersteld

Het slechte wegdek van de Afobakaweg ter hoogte van mast 24 in het district Para wordt aangepakt door de Wegenautoriteit (WA). De asfalterings-werkzaamheden zijn op vrijdag 24 maart aangevangen en zul...

Directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) van het ministerie van Openbare Werken heeft werkovereenkomsten getekend met aannemers die ook maaiprojecten gaan uitvoeren.  Het ministerie van OW heeft de nodige instructies gegeven bij de maaiprojecten, zodat de aannemers op de gewenste wijze het project kunnen uitvoeren. OGA is landelijk gestart met onderhoudswerkzaamheden. 

Het vraagstuk met betrekking tot hoog gras op de bermen, bestaat al maanden, maar wegens beperkte financiële middelen was het ministerie niet in staat het onderhoudswerk te verrichten. Het ligt in de bedoeling om het maaiprogramma nu in verschillende districten uit te voeren. Echter wordt een deel van de maaiwerkzaamheden uitgevoerd door OGA en een ander deel door het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS).

Evenals bij de eerste ondertekeningen is er ditmaal ook een presentatie gehouden. Beleidsadviseur OGA tevens lid Ministeriele Plan Unit (MPU) Nasser Rodjan, gaf tijdens een uiteenzetting middels een presentatie uitleg over de te verrichten werkzaamheden en de strikte regels waaraan de aannemers zich dienen te houden.

“Het project heeft als doel de bermen te onderhouden, de verkeersveiligheid te bevorderen en een goede wegafwatering te bewerkstelligen”, zegt OGA. Deze maaicontracten zijn op 23 september 2021 getekend op het hoofdkantoor van OW.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAannemers krijgen grote maaiprojecten