zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Aanleg natuurgras voetbalveld in Sonnypoint gestart door ODSAR

lees ook ...

SRD 1500 uitkering voor SML-pensioenen per januari 2024

Gepensioneerden en weduwen van de Stichting Machinale Landbouw (SML) zullen SRD 1500 uitgekeerd krijgen. Dit maandelijkse bedrag zullen zij met terugwerkende kracht ontvangen van januari tot en met de...

Het onderdirectoraat Sport Accommodaties en Ruimtes (ODSAR) van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS) is recentelijk begonnen met de aanleg van een nieuw voetbalveld in Sonnypoint. Het hoofddoel van het onderdirectoraat SAR is om sportfaciliteiten in alle buurten te realiseren. Volgens onderdirecteur John Atida ontbrak het in Sonnypoint aan een geschikte sportaccommodatie. Om hieraan tegemoet te komen, wordt er momenteel gewerkt aan de aanleg van een natuurgras voetbalveld in de buurt.

Het streven is om het sportcomplex uit te rusten met alle noodzakelijke voorzieningen, zoals toiletten, verlichting, omheiningen, doelen, enzovoort. Deze voorzieningen zullen op een later tijdstip worden toegevoegd vanwege de bijbehorende procedures. “Op dit moment willen we ervoor zorgen dat het veld bespeelbaar is, zodat de buurtbewoners alvast een plek hebben om te sporten,” aldus onderdirecteur Atida.

De benodigde cultuurtechnische werkzaamheden voor de aanleg van het sportveld zijn reeds aan de gang. Momenteel wordt er gewerkt aan het bouwrijp maken van de grond, zodat het veld spoedig in gebruik kan worden genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAanleg natuurgras voetbalveld in Sonnypoint gestart door ODSAR