donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
3 C
Amsterdam
4.7
(3)

Aangescherpte veiligheidscontroles

lees ook ...

Regering kiest lokale aanpak voor goedkopere basisbenodigdhe...

De regering-Santokhi heeft haar inzet voor het verbeteren van de toegankelijkheid van basisgoederen aangekondigd met het lanceren van het project 'Basisgoederen tegen Betaalbare Prijzen'. President Ch...

Van donderdag 15 december tot en met zondag 18 december wordt de algehele veiligheidscontrole op verschillende strategische locaties in de binnenstad worden aangescherpt.

Deze werkzaamheden worden van 22.00 uur n.m. tot en met 05.00 uur v.m. door een gemengd team, bestaande uit de Politie, de Militaire Politie (MP) en de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) worden uitgevoerd.

Dit gemengd team heeft tijdens de algehele veiligheidscontrole van 15 december 1047 voertuigen gecontroleerd, waarbij 55 voertuigen zijn doorzocht. Daarbij zijn er een aantal zaken in beslag genomen en zijn er 47 personen geverbaliseerd.

Boetes werden uitgereikt omdat: 06 personen reden zonder rijbewijs, 24 personeen reden met voertuig dat niet was gekeurd,06 personen reden met een onverzekerd voertuig rm 01 persoon reed met een defecte koplamp. Daarnaast werden er drie verdachten, waaronder een militair ter zake overtreding wet verdovende middelen aangehouden.

De politie doet een beroep op weggebruikers om zich te houden aan de maximale snelheid op de openbare wegen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameAangescherpte veiligheidscontroles