donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.3 C
Amsterdam
5
(1)

‘A Special Christmas Recruitment’ Kerstcampagne

lees ook ...

De houtsector wordt getransformeerd

De presidentiële taskforce, aangesteld op 06 september 2022, organiseert op 02 en 03 december aanstaande de workshop ‘Ordening en Transformatie Houtsector’. De organisatie van dit tweedaagse event wor...

‘A Special Christmas Recruitment’ is een kerstcampagne van Strategic Recruitment Suriname N.V. (SRS SU) om de Surinaamse burger die moeilijk aan een baan kan komen, in de gelegenheid te stellen om trainingen ter waarde van SRD 5000 te winnen voor een betere toekomst. 

De COO van SRS SU, Demis Johnn en de rest van het team zijn heel enthousiast om iets terug te kunnen geven aan de Surinaamse samenleving door middel van deze kerstcampagne. Deze campagne past helemaal binnen het Corporate Social Responsibility (CSR) beleid van de organisatie.

Het Special Christmas Recruitment pakket bestaat uit een coaching sessie, een sollicitatietraining en een soft skills training, gegeven door de gespecialiseerde recruiters binnen het team van SRS SU. Middels dit pakket aan trainingen, worden de kandidaten klaargestoomd voor de arbeidsmarkt en voorbereid op de local content mogelijkheden die het land te wachten staan vanwege de Oil & Gas sector.

De kandidaten worden begeleid bij de basisvaardigheden, zoals het maken van een CV en motivatiebrief, maar er wordt ook dieper ingegaan op de soft skills die men nodig heeft om op professioneel niveau aan de slag te kunnen. De kerst campagne ‘A Special Christmas Recruitment’, die op 01 december van start ging, is via de Facebook pagina van Strategic Recruitment Suriname te volgen: https://www.facebook.com/StrategicRecruitmentSuriname.

Surinamers mogen iemand tussen de 18 en 45 jaar opgeven, die zij het ‘Special Christmas Recruitment’ pakket gunnen. Op 17 december wordt een selectie gemaakt door de vakkundige jury. Drie mensen uit de selectie met de meeste stemmen via Facebook Likes en Shares, worden op 24 december uitgeroepen tot de winnaars van het trainingspakket van SRD 5000 per persoon. De sluitingsdatum is 15 december.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname'A Special Christmas Recruitment' Kerstcampagne