woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
5
(1)

“A Nyun Pasie” van de jarige NPS

lees ook ...

VOS 81 jaar

Op 1 december aanstaande bestaat de Vereniging van Officiers Sociëteit (VOS) 81 jaar. De organisatie is van plan om dit heuglijke feit niet ongemerkt te laten voorbij gaan. Er is een reeks activiteite...

De National Partij Suriname zegt in een persbericht dat de enorme inkomsten uit de olie en gassector de bevolking ten goede moeten komen. Op 29 september aanstaande zal de partij in verband met zijn 77ste jaardag, een feestvergadering houden in Grundyari onder het thema ’A Nyun Pasie”. Sprekers zullen deze nieuwe weg van de partij presenteren aan leden, genodigden en sympathisanten.

De NPS feliciteert de Surinaamse gemeenschap met het feit, dat Total Energies in 2028 zal beginnen met het verwerken van 700 miljoen vaten ruwe olie in de Surinaamse territoriale wateren.

Deskundigen van de partij op dit gebied hebben de belangrijkheid van de ontwikkeling van de offshore olie en gasindustrie aangegeven. Een voorstel van de partij is ook, dat er een speciale Ministerie voor Olie en Gas in het leven wordt geroepen, zodat wij vanaf het begin bewust beleid kunnen maken om de offshore oliesector duurzaam te begeleiden.

De partij meent altijd te hebben getoond beleid te formuleren gericht op het duurzaam ontwikkelen van een generatie. Men richt zich niet alleen op het winnen van verkiezingen. Leiderschap van de NPS is integer, transparant, duurzaam, en spaarzaam. Hiermee zet men het land op een sociaaldemocratische manier op het juiste pad. De partij benadrukt, dat er altijd op een verantwoordelijke manier om is gegaan met de middelen en inkomsten van Suriname.

De ideologie, filosofie, visie en daadkracht van de NPS wordt nu door de economische omstandigheden meer dan ooit naar voren gebracht. NPS ziet zichzelf als de enige partij, die historisch bewezen heeft stabiliteit en ontwikkeling in ons land te realiseren, en  nodigt daarom alle Surinamers (jong en oud), die het land willen opbouwen uit, om de aanstaande feestvergadering bij te wonen.

Bron:  Radio SRS Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname"A Nyun Pasie" van de jarige NPS