vrijdag 7 oktober 2022
27.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

965 grondbeschikkingen uitgereikt in het district Wanica

lees ook ...

Vergunning cambio Imex opgeschort

De Centrale Bank van Suriname heeft bekendgemaakt dat  aan International Money Exchange NV (IMEX), geen vergunning is verstrekt om te functioneren als wisselkantoor. Artikel 5 lid 1c van de Wet To...

Personen in het district Wanica hebben op dinsdag 23 augustus 2022 grondbeschikkingen uitgereikt gekregen van het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) in de hal van Kwatta Sportcomplex. Het betreft 965 grondpapieren van reguliere aanvragen en 600 online geregistreerden. 

De lijst met namen van de belanghebbenden die in aanmerking zijn gekomen voor een stuk domeingrond zijn te bezichtigen op de website van het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer en op de facebookpagina van het ministerie. De burgers worden opgeroepen om hun grondpapieren op te halen met medeneming van hun identiteitsbewijs. Het betreft 965 reguliere aanvragen en 600 online aanvragen die vanaf augustus 2021 zijn geregistreerd voor Wanica.

Belanghebbenden mogen zich begeven op het kantoor van de Dienst der Domeinen aan de Prins Hendrikstraat no. 30 van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00u – 15:00u.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname965 grondbeschikkingen uitgereikt in het district Wanica