vrijdag 29 maart 2024
24 C
Paramaribo
9.3 C
Amsterdam
0
(0)

965 grondbeschikkingen uitgereikt in het district Wanica

lees ook ...

2026 in zicht: Suriname en Guyana dichter bij realisatie gez...

President Chandrikapersad Santokhi van Suriname heeft een werkbezoek gebracht aan Guyana voor gesprekken met president Irfaan Ali over de geplande brug over de Corantijnrivier. Dit overleg vond plaats...

Personen in het district Wanica hebben op dinsdag 23 augustus 2022 grondbeschikkingen uitgereikt gekregen van het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB) in de hal van Kwatta Sportcomplex. Het betreft 965 grondpapieren van reguliere aanvragen en 600 online geregistreerden. 

De lijst met namen van de belanghebbenden die in aanmerking zijn gekomen voor een stuk domeingrond zijn te bezichtigen op de website van het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer en op de facebookpagina van het ministerie. De burgers worden opgeroepen om hun grondpapieren op te halen met medeneming van hun identiteitsbewijs. Het betreft 965 reguliere aanvragen en 600 online aanvragen die vanaf augustus 2021 zijn geregistreerd voor Wanica.

Belanghebbenden mogen zich begeven op het kantoor van de Dienst der Domeinen aan de Prins Hendrikstraat no. 30 van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00u – 15:00u.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname965 grondbeschikkingen uitgereikt in het district Wanica