maandag 27 maart 2023
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
1
(1)

Lockdown overtredingen

lees ook ...

Sessie over voeden en opvoeden voor tienermoeders op Latour

Het ministerie van Arbeid, Werkgelegenheid en Jeugd (AWJ) heeft op zaterdag 18 maart 2023 een sessie 'Opvoedingsvaardigheden' georganiseerd in Stibula te Latour voor schoolgaande tienermoeders. Hierme...

Eenhonderd en achtenveertig (148) “Lock downovertreders” zijn vanaf vrijdagavond 24 september tot en met de vroege ochtend van maandag 27 september, door de stootgroep van het KPS beboet.

Bij Waka Pasi was er in het afgelopen weekend een enorme drukte waar te nemen. De bezoekers werden van de plaats verwijderd en de standhouders die nog open stonden tijdens de lockdownuren, zijn op grond daarvan beboet. Op het Tammenga project werd een feest stopgezet en te Beekhuizen een Street party. Bij twee bardancings en een club die druk bezocht waren, werden ook personen van de plaats verwijderd.

Aan de Henck Arronstraat zijn er op twee verschillende dagen in het weekend verkeerscontroles gehouden. Daarbij werden in totaal twintig personen proces-verbaal aangezegd. Zes personen konden hun rijbewijs niet overleggen, waardoor hun voertuigen werden weggesleept.

De burgers kunnen blijkbaar de verleiding niet weerstaan om toch opatraat te zijn na de lockdown en ook nog feestjes te geven.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameLockdown overtredingen