zondag 2 april 2023
25 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
0
(0)

Bond STVS kaart problemen aan bij de overheid

lees ook ...

Surichange niet betrokken bij malversaties

De Surichange Bank heeft bekendgemaakt, dat de bank op geen enkel manier betrokken is bij onregelmatigheden. Ze zijn absoluut niet betrokken bij een onderzoek van Nederlandse autoriteiten. Er blijken ...

Bondsvoorzitter Murwin Leeflang van de STVS wil aandacht voor dringende vraagstukken. Het gebouw heeft haar tijd gehad en is dringend aan renovatie toe. Leeflang legt uit dat de recente regenval meer schade aan het bedrijf heeft aangericht. Hij wil voorkomen dat de geringe, maar dure apparatuur van het bedrijf, defect raakt door de diverse lekkages. Leeflang zal samen met de overige leden van de bond in overleg treden om vervolgens op audiëntie te gaan bij de regering.

Afgelopen donderdag was het weer raak; de pas gerenoveerde studio kwam blank te staan door overtollig water. De bondsvoorzitter nam de volgende dag poolshoogte. De ravage die de zware regen heeft achtergelaten, bemoeilijkt het werk van het personeel. Volgens Leeflang moeten de Raad van Toezicht, het directieteam en de bond bij de STVS spoedig om de tafel gaan zitten met de regering om een oplossing te vinden.

Naast de renovatie van het gebouw is er een ander belangrijk punt dat speelt, namelijk de uitbetaling van overwerk. Personeelsleden zijn al geruime tijd niet betaald hiervoor. Leeflang vindt dat er spoedig verandering moet komen in deze situatie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameBond STVS kaart problemen aan bij de overheid