dinsdag 21 maart 2023
30 C
Paramaribo
12.3 C
Amsterdam
0
(0)

Cultuurproject vanuit het MinOWC

lees ook ...

Route Nickerie-Apoera is essential for growth

President Chandrikapersad Santokhi paid a visit recently to Apoera. He presented an ambulance boat during his visit and inaugurated an ice cream factory and a Food basket. The announcement by the head...

Het Directoraat Cultuur van het ministerie van Onderwijs, Wetenschappen en Cultuur heeft een tijdschrift uitgegeven, dat maandelijks verschijnt. De eerste en tweede editie over de maanden mei en juni 2021 zijn al uitgekomen. De uitgave van het cultuurblad is de start van het kunst- en cultuureducatie project ‘Wi Na Wan’, van het ministerie.

Het Cultuureducatie project beoogt concreet: het versterken van de identiteit, nationaliteit, het bewustzijn, zelfrespect, zelfvertrouwen, de eenheid, gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en natievorming. Daarnaast zal het project een bijdrage moeten leveren aan het ontwikkelen van de eigen talenten zoals creativiteit, kwaliteiten, gedragshouding en kunst en cultuur als middel van bestaan.

Behalve het cultuurblad zullen er ook andere mediakanalen worden ingezet om het doel van het project te halen. De Facebookpagina is al een poos geactiveerd en er zijn Instagram- en Twitteraccounts aangemaakt. Ook radio- en televisiezenders die gelijkgericht denken zullen hun bijdrage leveren aan het project.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCultuurproject vanuit het MinOWC