maandag 15 augustus 2022
26.1 C
Paramaribo
21.8 C
Amsterdam
0
(0)

Cultuurproject vanuit het MinOWC

lees ook ...

Voldoende infuus en medicijnen voor personen met Rotavirus

Rakesh Gajadhar Sukul, directeur Volksgezondheid, zegt dat met de verruiming van de openingstijden van de poliklinieken van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) de druk op de Spoedeisende Hulp (SEH) v...

Het Directoraat Cultuur van het ministerie van Onderwijs, Wetenschappen en Cultuur heeft een tijdschrift uitgegeven, dat maandelijks verschijnt. De eerste en tweede editie over de maanden mei en juni 2021 zijn al uitgekomen. De uitgave van het cultuurblad is de start van het kunst- en cultuureducatie project ‘Wi Na Wan’, van het ministerie.

Het Cultuureducatie project beoogt concreet: het versterken van de identiteit, nationaliteit, het bewustzijn, zelfrespect, zelfvertrouwen, de eenheid, gemeenschappelijke verantwoordelijkheid en natievorming. Daarnaast zal het project een bijdrage moeten leveren aan het ontwikkelen van de eigen talenten zoals creativiteit, kwaliteiten, gedragshouding en kunst en cultuur als middel van bestaan.

Behalve het cultuurblad zullen er ook andere mediakanalen worden ingezet om het doel van het project te halen. De Facebookpagina is al een poos geactiveerd en er zijn Instagram- en Twitteraccounts aangemaakt. Ook radio- en televisiezenders die gelijkgericht denken zullen hun bijdrage leveren aan het project.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameCultuurproject vanuit het MinOWC