zondag 2 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
12.7 C
Amsterdam
5
(1)

Nieuwe Legerleiding aangesteld

lees ook ...

Waterkant krijgt pakslaag van lezers om Fakenieuws

De nieuws site Waterkant heeft 'pakslaag' gekregen van de lezers op FB voor het uitgebreid wijden van een artikel, aan het beschuldigen van Culturu.com van het verspreiden van fake nieuws. Waterkant m...

Op 3 mei installeerde President Chandrikapersad Santokhi de nieuwe leiding van het Nationaal Leger. De Regering heeft enkele maanden terug het proces ingezet bij de verschillende veiligheids-, orde- en opsporingsdiensten, om de reorganisatie op gang te brengen. Na vele consultaties, is de nieuwe legerleiding door de minister van Defensie, aan  de President voorgedragen voor benoeming.

De voordrachten genoten zijn goedkeuring, waardoor er inhoud is geven aan de formele presentatie en installatie van het nieuwe team. De President die Opperbevelhebber van het leger is, zegt vertrouwen te hebben in de nieuwe leiding. Het Nationaal leger wordt geacht de uitdagingen, waarvoor we als land en volk staan op het gebied van veiligheid, te kunnen realiseren. Deze nieuwe legerleiding heeft nu de verantwoordelijkheid om Suriname te beschermen.

“Van deze leiding verwacht ik dat het Nationaal leger klaar staat om te ondersteunen, gevraagd en ongevraagd. Als president tevens Opperbevelhebber heb ik bijzondere aandacht gevraagd om samen met de minister, aandacht te schenken aan de integriteit in het leger.Ik feliciteer de nieuwe leiding van het Nationaal leger en wens haar heel veel succes toe.” Aldus eindigde  President Chandrikapersad Santokhi, Opperbevelhebber van het Nationaal Leger zijn toespraak.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuwe Legerleiding aangesteld