maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
3.5
(2)

Enkel de gewone burger opgepakt tijdens Lockdown

lees ook ...

Vijftal moet voor de rechter in zaak begraven vliegtuig

Het Openbaar Ministerie heeft  de verdachten  P.P., R.P. en A.G., die eerder waren aangehouden, en de voortvluchtige J.M. en C.J. gedagvaard om op 15 februari aanstaande voor de rechter te verschijnen...

Honderd en zevenenzeventig Lockdown overtreders waaronder 157 honderd en zevenenvijftig mannen, zijn in het Total Lockdown weekend van vrijdagavond 23 april tot in de vroege ochtend van maandag 26 april, door de politie, bijgestaan door leden van de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS) en het Nationaal Leger (NL) overgebracht naar de grote hal op het terrein van de Politieacademie. De overgebrachte overtreders waren personen die zich zonder enige reden op de openbare weg bevonden. Verder zijn er negen voertuigen van autobestuurders die hun rijbewijzen op dat moment niet konden tonen, weggesleept.

De burgers krijgen geen goed voorbeeld van de autoriteiten en alleen de eenvoudige burger wordt de dupe van de strenge Lockdown en wordt als´onghoorzame Burger´ door hen weggezet. De ochtend van 18 april tijdens de Total Lockdown reden er een stuk of 100 trucks met rondhout over de Highway. Die trucks zijn zo klein en rijden zo geruisloos voorbij dat geen politieagent, nee niemand ze heeft gezien of gehoord, behalve de persoon die de foto maakte. In de vooravond van 18 april loopt Assembleelid Melvin Bouva met zijn herdershond te wandelen terwijl er total Lockdown is en hij post het rustig op facebook. Is het hierom dat minister van Justitie Kenneth Amoksi tijdens de laatst gehouden persconferentie heeft gezegd dat de burger best wel een wandelingetje mag maken tijdens de Total Lockdown om de benen te strekken?

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameEnkel de gewone burger opgepakt tijdens Lockdown