donderdag 1 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
14.3 C
Amsterdam
0
(0)

Militairen doen sociaal werk

lees ook ...

ICAP bezoekt DC Gobardhan van Nickerie ivm rattenplaag

Hedenmorgen 29 mei, kreeg DC Senrita Gobardhan van het district Nickerie bezoek van een delegatie van de Central America Public Administration Institution (ICAP) en het ministerie van Ruimtelijke Orde...

Manschappen van het Nationaal Leger hebben de leerlingen van een GLO-school, de Heilig Hartschool die in oktober vorig jaar is afgebrand, geholpen. In november vorig jaar hebben zij in een week tijd gezorgd voor drie houten tentjes, inclusief schoolborden. Het initiatief tot deze actie komt van minister Krishna Mathoera van Defensie en de bevelhebber van het Nationaal Leger, kolonel Robert Kartodikromo.

In oktober vorig jaar brak er brand uit, waardoor een groot deel van de ruimtes van de school door brand zijn vernietigd. Vanuit de leiding van het ministerie werd er toen contact opgenomen met het onderhoofd van de school, Jozua Graanoogst die onder de indruk was van de snelle aanpak van de militairen. Jayant Bidesie, onderdirecteur Financiën bij het ministerie van Defensie, heeft als oud-leerling van de school een belangrijke bijdrage geleverd in de communicatie tussen het ministerie en de school. Het hout kreeg de school gedoneerd van een ondernemer.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMilitairen doen sociaal werk