zaterdag 15 mei 2021
23.9 C
Paramaribo
9.2 C
Amsterdam
0
(0)

Militairen doen sociaal werk

lees ook ...

Verantwoord afschaffen subsidies NVB besproken met regering

Het Nationaal Vervoersbedrijf (NVB) heeft zijn actieplan voor 2021 om het bedrijf naar grotere hoogten te stuwen met de regering besproken. De directie van het vervoersbedrijf heeft een presentatie ve...

Manschappen van het Nationaal Leger hebben de leerlingen van een GLO-school, de Heilig Hartschool die in oktober vorig jaar is afgebrand, geholpen. In november vorig jaar hebben zij in een week tijd gezorgd voor drie houten tentjes, inclusief schoolborden. Het initiatief tot deze actie komt van minister Krishna Mathoera van Defensie en de bevelhebber van het Nationaal Leger, kolonel Robert Kartodikromo.

In oktober vorig jaar brak er brand uit, waardoor een groot deel van de ruimtes van de school door brand zijn vernietigd. Vanuit de leiding van het ministerie werd er toen contact opgenomen met het onderhoofd van de school, Jozua Graanoogst die onder de indruk was van de snelle aanpak van de militairen. Jayant Bidesie, onderdirecteur Financiën bij het ministerie van Defensie, heeft als oud-leerling van de school een belangrijke bijdrage geleverd in de communicatie tussen het ministerie en de school. Het hout kreeg de school gedoneerd van een ondernemer.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMilitairen doen sociaal werk