dinsdag 7 februari 2023
25.2 C
Paramaribo
3.1 C
Amsterdam
4.5
(2)

800 jubilarissen Openbare Werken gehuldigd voor trouwe dienst

lees ook ...

President Santokhi: “Er is werkelijk licht in de tunnel”

“Ik denk dat het licht nu ook zichtbaarder wordt. We moeten het zichtbaarder blijven maken voor met name die doelgroep die het nodig heeft. Er komen meerdere momenten waar het duidelijk zal zijn dat h...

Ongeveer achthonderd jubilarissen en gepensioneerden van het ministerie van Openbare Werken (OW) zijn deze week gehuldigd. Deze mensen hebben 25, 30, 35 en 40 dienstjaren bereikt in het jaar 2015 en 2016. De jubilarissen en gepensioneerden, die een oorkonde of certificaat, een enveloppe met inhoud, snacks, een warme maaltijd en drank kregen, waren erg blij met de attenties. De enveloppen hadden een inhoud van tussen de SRD 1.500 en SRD 2.500.

Na het aantreden van minister Riad Nurmohamed op OW werd hij geïnformeerd over de grote achterstand bij de huldigingen. “We kunnen de ambtenaren en gepensioneerden die zo hard hebben gewerkt voor land en volk niet zo laten, daarom vond ik het nodig dit alsnog te doen”, aldus minister Nurmohamed.

Vanwege het grote aantal personen werd de huldiging verspreid over twee dagen. Op beide dagen zijn de COVID-19-regels nauwgezet in acht genomen. “We dachten dat we in een vergeethoekje waren geplaatst. Ik kan u niet vertellen hoe blij ik ben” en “Minister Gran Tangi, God zegene u”, waren enkele opmerkingen van de gehuldigden.

Volgens de bewindsman zullen de jubilarissen en gepensioneerden van 2017, 2018 en 2019 in het dienstjaar 2021 gehuldigd worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname800 jubilarissen Openbare Werken gehuldigd voor trouwe dienst