zondag 29 januari 2023
27.2 C
Paramaribo
5.4 C
Amsterdam
0
(0)

DNA lid krijgt financiering voor training entrepeneurs

lees ook ...

54.6% inflation last year

The rate of inflation in 2017 was 54.6%. The General Bureau of Statistics (ABS) reported that consumer prices rose by 54.6% from December 2021 to December 2022. Inflation reached 60.7% in 2020. The AB...

Er is op woensdag 24 maart 2021 een basis entrepreneurship training georganiseerd voor jonge startende ondernemers. Het doel van de training was er op gericht personen die van plan zijn hun eigen onderneming te starten, of personen die graag hun kleine onderneming willen uitbreiden, daarin wat hulp te geven in de vorm van kennis. Deze training is georganiseerd door het het Directoraat Ondernemerschap van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie in samenwerking met het assembleelid Kishan Ramsukul. 

Assembleelid Ramsukul heeft onlangs deelgenomen aan een programma: “The young leaders of the America’s initiative”. Jonge leiders zijn voor het programma naar America gegaan, waar ze trainingen kregen en mee mochten lopen in diverse bedrijven. Het DNA-lid wil met een ‘Grand’,  gekregen van the department of States, zoveel mogelijk projecten uitvoeren voor het stimuleren van jonge ondernemers, waaronder de entrepreneurship training.

Deze training werd vanwege de Covid-pandemie fysiek en virtueel gehouden. Waarnemend directeur van het Directoraat Ondernemerschap, Magubane Poetisi, gaf in zijn toespraak aan, dat training en educatie tot één van de beleidspunten van het ministerie behoren. Het ministerie van EZ streeft er naar zoveel mogelijk jonge entrepreneurs en micro ondernemers de juiste kennis mee te geven om een succesvolle ondernemer te worden. Hierdoor zijn ze ook in staat om een bijdrage te leveren aan de economie van Suriname.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameDNA lid krijgt financiering voor training entrepeneurs