woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
17.8 C
Amsterdam
2
(1)

Nieuw geslaagden krijgen E-Rijbewijs

lees ook ...

OW vraagt extra middelen aan voor verhoogde kosten en waterc...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft een nota van wijziging ingediend om extra middelen aan te vragen voor het dienstjaar 2023. Dit verzoek is gedaan vanwege de stijgende kosten van goederen ...

Vanaf woensdag 24 februari 2021 start de afdeling Rijbewijzen van het Korps Politie Suriname met de verstrekking van E-rijbewijs aan pas geslaagden. Deze groep wordt in de gelegenheid gesteld hun E-rijbewijs vanaf 24 februari 2021 tot en met vrijdag 31 maart 2021 van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur ‘s morgens tot en met 12.00 uur in de namiddag af te halen, op de locatie waarop de naam van de geslaagde voorkomt. 

De geslaagden kunnen zich voor verificatie van de locatie richten tot het politiebureau dat het dichtst in de buurt is van de woonplaats aangegeven op het afgegeven uittreksel.                  Paramaribo – Politiebureau Nieuwe Haven, Wanica – Politiebureau Lelydorp, Wanica Politiebureau Leiding, Commewijne – Politiebureau Meerzorg. Men kan ook via de politiewebsite onder rubriek Dienstverlening – Rijbewijzen AD. 7. verifiëren waar het rijbewijs op te halen. Daarbij moeten de nieuw geslaagden bij het afhalen van het E-rijbewijs hun E-Identiteitskaart en een bedrag van SRD 250,- mee nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameNieuw geslaagden krijgen E-Rijbewijs