zondag 14 augustus 2022
31.6 C
Paramaribo
30.8 C
Amsterdam
5
(1)

Suriname neemt deel aan de 75ste World Health Assembly

lees ook ...

Gecertificeerde landbouwers moeten toegang krijgen tot expor...

Tweeëntwintig landbouwers hebben op donderdag hun Goede Agrarische Praktijken (GAP)-certificaat in ontvangst mogen nemen. Zij zijn vorige maand gestart met de training. Deze werd verzorgd door landbou...

Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid neemt met een delegatie deel aan de 75ste World Health Assembly (WHA) die in Genève, Zwitserland gehouden wordt van 22 tot en met 28 mei 2022. Het is de eerste fysieke meeting sinds de start van de Covid-19-pandemie.

Tijdens de WHA komen de meeste ministers van Volksgezondheid en deskundigen bij elkaar om over de verschillende gezondheidsvraagstukken te discussiëren en besluiten te nemen. Ook zal de minister participeren aan de Executive Board meeting van de WHO.

Minister Ramadhin zal van deze gelegenheid gebruik maken om bilaterale gesprekken te voeren met de leiding van verschillende landen en internationale organisaties om samenwerkingen op het gebied van Volksgezondheid te bespreken. Suriname zal als lidland ook spreken op deze WHA.

De onderwerpen waar Suriname over zal praten zijn het wegtrekken van hooggeschoolde krachten en de ethische codes bij aanwerving van personeel en de gezondheidsdreigingen als gevolg van de ernstige wateroverlast.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameSuriname neemt deel aan de 75ste World Health Assembly