woensdag 19 juni 2024
25 C
Paramaribo
17.5 C
Amsterdam
0
(0)

73 verkeersovertreders beboet de afgelopen dagen

lees ook ...

Personeel BOG legt werk lam na zeven weken staking

Het personeel van het Bureau Openbare Gezondheidsdienst (BOG) heeft sinds vrijdag 14 juni alle werkzaamheden volledig lamgelegd. “We zijn sinds 22 april in actie, maar niemand geeft gehoor,” verklaard...

In het kader van de bestrijding van de criminaliteit heeft de Surveillance Unit van de Duisburglaan in de periode van vrijdag 13 januari tot en met zondag 15 januari 2023 op verschillende locaties in Paramaribo roadblocks gehouden, waarbij de totale cijfers voor de overtredingen waarop autobestuurders beboet zijn geworden, als volgt kunnen worden weergegeven:

Negen (09) personen reden zonder een rijbewijs, 37 personen reden zonder dat het voertuig was gekeurd, 10 personen reden zonder dat het voertuig was verzekerd. 01 persoon reed met een defecte koplamp, 08 personen reden zonder kentekenplaat 01 persoon reed zonder achter verlichting en 07 personen reden zonder gordel om.

Met de gehouden roadblocks het afgelopen weekend door middel van verkeerscontroles zijn er in totaal 73 overtredingen geconstateerd. Negen overtreders hebben gelijk via de afdeling Automatische Nummerplaten en Registratie Systeem (ANRS) hun boete betaald. Daarnaast hebben drie snelrecht gevonnisten via de afdeling ANRS hun openstaande boete kunnen betalen, waarna zij hun weg konden vervolgen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname73 verkeersovertreders beboet de afgelopen dagen