maandag 5 december 2022
23.8 C
Paramaribo
4.8 C
Amsterdam
0
(0)

Minister Walden bezoekt bedrijven in Wanica en Para

lees ook ...

Santokhi geeft startsein aanpak waterhuishouding en weginfra...

Percelen en wegen in Wintiwai en Pontbuiten blijven binnenkort droog. President Chandrikapersad Santokhi heeft dinsdag het project ‘Ontwatering en Rehabilitatie wegen in Wintiwai en Pontbuiten’ gelanc...

Minister Saskia walden van Economische Zaken, Ondernemerschap en Innovatie, heeft een bezoek gebracht aan enkele ondernemers in de districten Wanica en Para die deel uitmaken van het ‘Innovation for Firms’ programma van het ministerie. Het Innovation for Firms project  dat kleine en middelgrote ondernemingen ondersteunt, startte in 2019 en werd gefinancierd door de Inter American Development Bank.

Minister Walden bezocht ‘Amea pineapple Industrie’  die zich bezig houdt met het planten en verwerken van ananassen. Amea gebruikt zonne- panelen voor het werk in afwachting van de aansluiting op het electriciteitsnet. De Afrikaans/ Caraïbische voedings Industrie werd ook door de minister bezocht en  is EU gecertificeerd voor zeevis. Het bedrijf verwerkt zeevis tot gedroogde, bevroren, gezouten en gerookte vis. Minister Walden bezocht ook ‘Spirits Grun 2’ een bedrijf dat groenten verbouwd. Het ministerie ondersteunt en faciliteert de ondernemers waar nodig.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameMinister Walden bezoekt bedrijven in Wanica en Para