dinsdag 23 juli 2024
34 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
5
(1)

72-jarige laat het leven na te zijn aangereden

lees ook ...

Wereldbankrapport: 17,5% van Surinaamse bevolking leeft onde...

Uit het '2022 Suriname Poverty and Equity Assessment', gepresenteerd op de Anton de Kom Universiteit van Suriname, blijkt dat 17,5% van de Surinaamse bevolking leeft onder de upper middle-income armoe...

De politie van het bureau Flora deed op 05 augustus jongstleden, na melding van een fatale aanrijding aan de Mr. Jagernath Lachmonstraat ter hoogte van het Glis kantoor, de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst troffen de wetsdienaren het 72-jarige verkeers slachtoffer op de langs de weg lopende berm aan.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie kwam naar voren dat de vrouw uit een lijnbus was gestapt en zonder op te letten de weg probeerde over te steken. Zij werd daarbij aangereden door de vrachtwagenbestuurder R.R. (54) die over voornoemde weg reed, komende vanuit de richting van Mottonshooplaan en gaande in de richting van de Leysweg. Het slachtoffer viel op het wegdek, liep een barst wond op aan haar voorhoofd en was vrijwel op slag dood.

Een arts stelde officieel de dood van S.B. vast. De automobilist verkeerde niet onder invloed van alcohol of één of ander bedwelmende middel. R.R. is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs, maar beschikt niet over categorie C om de pick-up te mogen besturen.

Het ontzielde lichaam van de voetganger S.B. werd in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslag genomen. Het verder onderzoek betreffende deze aanrijding werd overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Paramaribo.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname72-jarige laat het leven na te zijn aangereden