vrijdag 27 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
0
(0)

Ontheffing stafleden SZF teruggedraaid

lees ook ...

Enforcement of Order Operation Raids are conducted in a numb...

Unattended drugs were discovered in the Dr. Eugène Albert Gesselstraat and seized. Hosselers were also taken off the property. A suspect was detained for breaking the drug laws during raids that were ...

De directeur van het Staats Zieken Fonds(SZF), Amar Randjitsing  sprak zijn ongenoegen uit over het feit dat een interne memo van 5 november, waarin het personeel wordt ingelicht over ‘de ontheffing van twee staffunctionarissen die is teruggedraaid’, is uitgelekt. “Ze hebben al genoeg schade geleden”, vindt de directeur.

In augustus werden het Hoofd Salarisadministratie/waarnemend HRM, Chantal Reiziger en het Hoofd SZF apotheken, Shereen Bhiki vanwege veranderde beleidsinzichten ontheven uit hun functie. Zij kwamen deze maand weer in actieve dienst, maar nu in een andere functie. Mevrouw Reiziger werd belast met het opzetten en implementeren van de compliance afdeling en mevrouw Bhiki is in afwachting van haar nieuwe functie bij de medische dienst geplaatst.

Directeur Randjitsing vindt het tegenover de organisatie  niet correct van de persoon die de memo naar buiten heeft gebracht en niet respectvol naar het personeel toe.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameOntheffing stafleden SZF teruggedraaid