zondag 19 mei 2024
26.6 C
Paramaribo
21.9 C
Amsterdam
5
(1)

700 bereidverklaringen uitgereikt in Brokopondo

lees ook ...

Standhouders waterkant krijgen 37.000,- per maand tijdens P...

 De standhouders en Crafters aan de Waterkant worden een jaar gecompenseerd tijdens de uitvoering van het PURP-project. Maandelijks wordt er na veel onderhandeling, een bedrag van SRD.37.000 aan deze ...

Vice president (VP) Ronnie Brunswijk en de minister van Grondbeleid (GBB) en Bosbeheer, Dinotha Vorswijk, hebben op vrijdag 24 maart, samen 700 bereidverklaringen uitgereikt aan bewoners van het district Brokopondo.

Burgervader Mendelzoon zei dat dit de eerste keer is dat er grondpapieren zijn uitgereikt in zijn district noemde de uitreiking  een heugelijk gebeuren. Vice-President Ronnie Brunswijk gaf aan dat het meehelpt ontwikkeling te brengen in het binnenland. Hij drukte de bewoners op het hart niet te wachten op ontwikkeling vanuit de overheid. Maar zelf het voortouw te nemen en te werken aan de ontwikkeling van hun gebied.

De GBB-minister vertelde dat in samenspraak met de VP is ingespeeld op de vraag naar zekerheid en ondersteuning van de districtsbewoners. Met deze aanzet is een begin gemaakt om de achterstand in te lopen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname700 bereidverklaringen uitgereikt in Brokopondo