donderdag 1 december 2022
30 C
Paramaribo
5.1 C
Amsterdam
0
(0)

70 ongehoorzame burgers overgebracht naar AK-stadion

lees ook ...

Wegomlegging ivm Srefidensi Parade en defilé

Vandaag 25 november is er in verband met de viering van 47 jaar Onafhankelijkheid van de Republiek Suriname en de parade en defilé van de gewapende machten, op de navolgende kruisingen het verkeer mid...

Er zijn nog steeds een aantal burgers die de lockdownmaatregelen niet serieus nemen en zich tijdens de lockdownuren op straat begeven. Leden van de stootgroep van het Korps Politie Suriname hebben onlangs zeventig lockdownovertreders overgebracht naar het AK-stadion. In de groep waren er ook achttien vrouwen.

Vier mannen die hevig tekeergingen met de politie zijn ter afkoeling overgebracht naar het cellenhuis van het bureau Keizerstraat en Flora. Tijdens surveillancewerkzaamheden werd te Schimmelpenninck ter hoogte van de Kwerimanstraat een menigte waargenomen. Aldaar trad het gemengd team op, waarbij de 31-jarige Elinio S. die zich verdacht gedroeg aangehouden.

Op hem werden aangetroffen en in beslag genomen een tas inhoudende een grijs gestoffeerde T-shirt en een blauwe pet met als opschrift op beiden ‘POLITIE’. Echter werden er ook twee stuks ty-rap bij hem gevonden en in beslag genomen.

De verdachte verklaarde bij de politie dat hij het T-shirt en de pet op straat had gevonden. Hij is voorgeleid bij de hulpofficier van justitie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Elinio door de politie in verzekering gesteld.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname70 ongehoorzame burgers overgebracht naar AK-stadion