zaterdag 13 april 2024
26.7 C
Paramaribo
15 C
Amsterdam
0
(0)

70 militairen ontvangen gouden medaille voor 25 jaar trouwe dienst

lees ook ...

Brunswijk waarschuwt criminelen: “Geen grappen meer, w...

In een krachtige toespraak tijdens een zitting van De Nationale Assemblee heeft vicepresident Ronnie Brunswijk verklaard dat de tijd van praten over veiligheid voorbij is en dat het nu tijd is voor co...

In een feestelijke ceremonie heeft het ministerie van Defensie gisteren gouden medailles uitgereikt aan zeventig militairen die zich al 25 jaar onafgebroken inzetten voor de veiligheid en bescherming van Suriname. Deze prestigieuze onderscheiding erkent de toewijding, discipline, en opoffering van deze dienstleden aan land en volk.

Defensieminister Krishnakoemarie Mathoera sprak vol lof over de decorandi tijdens de ceremonie. “Het is een geweldige prestatie om een kwart eeuw lang je te wijden aan de veiligheid van ons land. Jullie inzet en toewijding verdienen alle erkenning,” aldus Mathoera. Zij moedigde de militairen aan om hun waardevolle bijdrage aan het Defensieapparaat voort te zetten: “Gaat u door om Suriname te blijven ondersteunen.”

De gouden medaille voor trouwe dienst symboliseert de waardering van de natie voor de jarenlange inzet van deze militairen. “Personeel is het meest belangrijk binnen onze organisatie en we willen daar ook erkenning aan geven,” verklaarde de minister. De regering belooft de belangen van de militairen te behartigen en te zorgen voor de nodige waardering en ondersteuning.

Verder benadrukte minister Mathoera het belang van investeringen in de Defensieorganisatie om de veiligheid van het land te waarborgen en de militairen in staat te stellen hun werk voortreffelijk uit te voeren. Ze prees de militairen voor hun discipline en toewijding en onderstreepte de noodzaak van continue professionele ontwikkeling en motivatie binnen het personeelsbeleid.

De gehuldigde militairen ontvingen hun medailles uit handen van Minister Mathoera en de legerleiding, onder het toeziend oog van collega’s, familie en vrienden. Dit gebaar van erkenning is tevens een stimulans voor alle leden van het Defensieapparaat om met toewijding en trots hun diensten voort te zetten.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname70 militairen ontvangen gouden medaille voor 25 jaar trouwe dienst