dinsdag 7 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-0.6 C
Amsterdam
0
(0)

70- jarige overleeft aanrijding niet

lees ook ...

Proposed minimum wage; poverty line net SRD 12,000

  The SRD 20 minimum hourly pay must be raised to a minimum of SRD 35 and a maximum of SRD 38.50. This is the National Pay Council's recommendation (NLR). According to the government, a family...

De politie van het bureau Meerzorg te Commewijne kreeg op vrijdag 23 december een melding van een aanrijding tussen een auto en voetganger aan de Oost-West verbinding ter hoogte van Peperpot City in het district Commewijne.

De voetganger bleek de 70-jarige Krishnapersad Kandhai te zijn die door de personenauto aan de Oost-Westverbinding is geraakt en terplekke overleed. Bij aankomst troffen de wetsdienaren de 35-jarige autobestuurster Santoesha, G. aan die van pijn klaagde over haar hele lichaam. Er was ook een getuige aanwezig en de overleden voetganger die op de linkerhelft van de weg lag. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Volgens het voorlopige onderzoek, reed de automobiliste kort voor de aanrijding over de Oost-Westverbindingweg. Zij kwam vanuit de richting van Richelieu en ging naar de richting van de Weg naar Peperpot. Ter hoogte van Peperpot City en wel bij de T-kruising gevormd door de Oost-Westverbinding en de Salawatistraat zag zij plotseling een manspersoon midden op de weg staan. Santoesha kon bij die gelegenheid niet tijdig afremmen en reed de voetganger aan met voor de man het noodlottige gevolg.

De getuige gaf aan dat hij achter de autobestuurster reed en plotseling uitweek voor een dode hond, die op het wegdek lag. Verder hoorde hij een knal, waarbij het voertuig die voor hem reed, abrupt stopte. Hij stapte uit zijn auto en bij die gelegenheid zag hij dat de voetganger was aangereden.

Het rijbewijs van de autobestuurster die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd. Na te zijn voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie is zij heengezonden. Het ontzielde lichaam van Krishnapersad is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslaggenomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname70- jarige overleeft aanrijding niet