maandag 4 maart 2024
23 C
Paramaribo
6.8 C
Amsterdam
0
(0)

70- jarige overleeft aanrijding niet

lees ook ...

Vier belastingambtenaren bekronen studie met diploma junior ...

Op dinsdag 28 februari 2024 ontvingen vier belastingambtenaren hun diploma als junior controleambtenaar, na succesvolle afronding van een uitgebreid opleidingsprogramma. Dit programma omvatte grondige...

De politie van het bureau Meerzorg te Commewijne kreeg op vrijdag 23 december een melding van een aanrijding tussen een auto en voetganger aan de Oost-West verbinding ter hoogte van Peperpot City in het district Commewijne.

De voetganger bleek de 70-jarige Krishnapersad Kandhai te zijn die door de personenauto aan de Oost-Westverbinding is geraakt en terplekke overleed. Bij aankomst troffen de wetsdienaren de 35-jarige autobestuurster Santoesha, G. aan die van pijn klaagde over haar hele lichaam. Er was ook een getuige aanwezig en de overleden voetganger die op de linkerhelft van de weg lag. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Volgens het voorlopige onderzoek, reed de automobiliste kort voor de aanrijding over de Oost-Westverbindingweg. Zij kwam vanuit de richting van Richelieu en ging naar de richting van de Weg naar Peperpot. Ter hoogte van Peperpot City en wel bij de T-kruising gevormd door de Oost-Westverbinding en de Salawatistraat zag zij plotseling een manspersoon midden op de weg staan. Santoesha kon bij die gelegenheid niet tijdig afremmen en reed de voetganger aan met voor de man het noodlottige gevolg.

De getuige gaf aan dat hij achter de autobestuurster reed en plotseling uitweek voor een dode hond, die op het wegdek lag. Verder hoorde hij een knal, waarbij het voertuig die voor hem reed, abrupt stopte. Hij stapte uit zijn auto en bij die gelegenheid zag hij dat de voetganger was aangereden.

Het rijbewijs van de autobestuurster die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd. Na te zijn voorgeleid bij een Hulpofficier van Justitie is zij heengezonden. Het ontzielde lichaam van Krishnapersad is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie ter obductie in beslaggenomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname70- jarige overleeft aanrijding niet