dinsdag 26 september 2023
27.8 C
Paramaribo
20.3 C
Amsterdam
4.7
(3)

70 jarige man rijdt fietsende vrouw van de sokken

lees ook ...

Herstel Arawarasluis Boven-Nickerie nadert voltooiing na 15 ...

Minister Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) bracht afgelopen weekend een bezoek aan de Arawarasluis in het Boven-Nickerie/Wayambogebied. Door een gebrek aan onderhoud gedurende...

De politie van het bureau Santo Boma kreeg op zaterdag 16 september jongstleden een melding van een een aanrijding, tussen een auto en een fietser aan de Bomaweg in het ressort Santo Boma waarbij de 70-jarige automobilist B.O. de 55-jarige fietser B.M. in hulpeloze toestand achterliet 

Bij aankomst troffen de politieambtenaren de fietser B.M. op de langs de weg lopende berm van de Bomaweg aan. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat zowel de autobestuurder als de fietser in dezelfde richting reden, waarbij de fietser voor reed.

Naar zeggen van de automobilist is hij op een bepaald moment verblind geworden door het groot licht van een uit tegenovergestelde richting naderend voertuig, waardoor hij de fietser niet tijdig heeft gezien met de aanrijding als gevolg .

Door de slag viel de vrouw met haar fiets, terwijl de automobilist na de aanrijding doorreed. Hij werd echter verder in de straat klemgereden door een omstander. Het verkeersslachtoffer klaagde van pijnen over haar lichaam en werd per ontbonden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

De veroorzaker die niet onder invloed van alcohol verkeerde en in het bezit is van een geldig Surinaams rijbewijs werd overgedragen aan de politie en zijn voertuig werd ter herkeuring door de politie in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte B.O. door de politie in verzekering gesteld. Het onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeer-unit van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname70 jarige man rijdt fietsende vrouw van de sokken