zaterdag 27 november 2021
24.8 C
Paramaribo
3.9 C
Amsterdam
0
(0)

7-man sterke Surinaamse delegatie in Guyana

lees ook ...

Oud-VP Ram Sardjoe over de onafhankelijkheid

Oud-politicus Ramdien Sardjoe deelt zijn visie op de onafhankelijkheid als ooggetuige van het gebeuren daar omheen; ervoor en erna. Hij vertelt hoe Suriname was voor het een rechtstaat werd, en hoe de...

President Chandrikapersad Santokhi  is van 17 tot en 20 augustus  met een regeringsdelegatie in Guyana. Het betreft het tweede officiële bezoek van president Santokhi aan Guyana. Het vorig jaar woonde president Santokhi de inauguratie van zijn Guyanese staatshoofd Irfan Ali bij. President Santokhi staat aan het hoofd van een delegatie die bestaat uit First lady Mellisa Santokhi-Seenacherry en 5 ministers.

Het gaat om de ministers Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), Parmanand Sewdien van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV), Albert Jubithana van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT), David Abiamofo van Natuurlijke Hulpbronnen en Riad Nurmohamed van Openbare Werken (OW)Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken zegt hiervan dat de delegatie op basis van functionaliteit is samengesteld. In Guyana zullen er substantiële gesprekken gevoerd worden en een ontmoeting tussen president Santokhi en de nieuwe Caricom secretaris-generaal Carla Barnett.

Er reizen ook vertegenwoordigers van Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. en de particuliere sector mee naar Guyana. President Santokhi zal ook aanwezig zijn bij de opening van een filiaal van Optiek Ninon in Suriname’s buurland. Vóór vertrek uit Suriname heeft president Santokhi de nieuwe VIP Courtesy Room op de Johan Adolf Pengel International Airport in gebruik genomen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname7-man sterke Surinaamse delegatie in Guyana