woensdag 27 september 2023
32.9 C
Paramaribo
22.6 C
Amsterdam
5
(1)

7-jarig jongetje overleden bij eenzijdig ongeluk

lees ook ...

President Santokhi blikt tevreden terug op werkbezoek aan VN...

President Chandrikapersad Santokhi, die van 19 tot en met 22 september de 78ste Algemene Vergadering van de Verenigde Naties (AVVN) heeft bijgewoond, kijkt tevreden terug op een vruchtbaar werkbezoek....

De politie van het bureau Santo Dorp deed na een melding van een  verkeersongeval aan de Magentakanaalweg op 18 juni, waarbij een 7-jarig jongetje het leven liet, de plek aan voor onderzoek. Op de plek des onheils aangekomen constateerden de wetsdienaren dat het om een eenzijdig verkeersongeval ging.

De autobestuurder S.S. reed met zijn echtgenote N.R. en zijn 7-jarig zoontje S.A. over de Nieuw Weer gevondenweg richting de Frederikshoopweg. Hij verloor op een gegeven moment de controle over stuur en kwam op de linkerberm terecht, kwam vervolgens tegen een boom aan, waarna het voertuig in het langs de weg lopende kanaal belandde.

Met behulp van omstanders werd het drietal uit het voertuig gehaald. Moeder en vader werden per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het jongetje vertoonde geen teken van leven meer. Een arts stelde officieel de dood van het verkeersslachtoffertje vast.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van S.A. ter obductie door de politie in beslag genomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname7-jarig jongetje overleden bij eenzijdig ongeluk