woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
5
(1)

658 aanhoudingen en 12 vuurwapens in beslag genomen bij landelijke politiecontroles

lees ook ...

Een nieuwe vakcentrale

Er bestaan plannen om binnenkort een nieuw vakcentrale in het leven te roepen. PWO, CLO, de Moederbond, C-47, COL en OSAV zijn bestaande vakcentrales. De vakbondsleiders Lloyd Pool (Academisch Ziekenh...

In het kader van de veiligheidshandhaving zijn er landelijk in de periode van maandag 29 januari 2024 tot en met zondag 3 maart 2024 algehele controles door de politie uitgevoerd, met opmerkelijke resultaten. In totaal zijn 658 personen gearresteerd, waarvan 352 verdachten in verzekering zijn gesteld.

530 dossiers zijn doorgestuurd naar het Parket voor verdere afhandeling, terwijl er 493 roadblocks zijn opgezet om de naleving van de wet te waarborgen. Bovendien is er tijdens deze operatie een significant aantal wapens in beslag genomen, waaronder 12 vuistvuurwapens en 3 jachtgeweren, wat een belangrijke stap is in het verzekeren van de openbare veiligheid.

De verkeerscontroles hebben ook aanzienlijke resultaten opgeleverd, met 44 proces-verbaal aanzeggingen aan weggebruikers. Deze overtredingen omvatten 19 gevallen van overschrijding van de maximale snelheid, 9 aanrijdingen met zwaar lichamelijk letsel, 10 gevallen van rijden onder invloed van alcohol, 2 gevallen van rijden met een ongeldig rijbewijs, 3 gevallen van rijden buiten de gestelde categorie van het rijbewijs, en 1 geval van rijden met een vervallen rijbewijs.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname658 aanhoudingen en 12 vuurwapens in beslag genomen bij landelijke politiecontroles