vrijdag 19 april 2024
24.8 C
Paramaribo
9.5 C
Amsterdam
3.7
(3)

63 personen krijgen Surinaamse nationaliteit

lees ook ...

Braziliaan vermoedelijk in huis vermoord

De politie van Munder heeft na een melding, het lichaam van een 32-jarige Braziliaan N.C.C. op een adres aan de Amazonestraat aangetroffen. Het lichaam met een steekverwonding in de halsstreek, vertoo...

Met algemene 39 stemmen zijn donderdag de naturalisatieaanvragen van 63 personen in De Nationale Assemblee (DNA) goedgekeurd. Er is toestemming aan deze personen verleend om de Surinaamse nationaliteit aan te vragen.  

Tijdens de openbare vergadering is naar voren gekomen, dat de aanvragers voldoen aan alle gestelde eisen en affiniteit hebben met de samenleving. Zij kunnen hierdoor een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van Suriname. Uit het onderzoek is verder naar voren gekomen, dat deze personen geen gevaar vormen voor de nationale veiligheid en openbare orde van het land.

Tot de commissie van rapporteurs die belast was met het voorbereiden tot behandeling van deze wet behoren de leden Harriët Ramdien (voorzitter), Soewarto Moestadja, Evert Karto,  Ebu Jones, Chuanrui Wang, Joan Wielzen en Reshma Mangre.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname63 personen krijgen Surinaamse nationaliteit