maandag 30 januari 2023
23.3 C
Paramaribo
7.6 C
Amsterdam
0
(0)

61-jarige voetganger dodelijk aangereden

lees ook ...

Geldsmokkelaar op Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden

Luchthavenautoriteiten hebben onlangs de 39-jarige reiziger Gilberto D. voor overtreding van de Deviezenwet op de J.A. Pengel internationale luchthaven aangehouden. Hij stond op het punt stond af te r...

De 61 jarige voetganger Roël Khoedie werd op maandag 29 maart aangereden door een personenauto aan de Welgedacht C weg en liet ter plekke het leven. De politie begaf zich na de melding van de aanrijding met dodelijk afloop, naar de locatie voor onderzoek. Het slachtoffer toonde geen teken van leven. De arts die werd ingeschakeld,  stelde de dood van de 61 jarige man vast.

De 22-jarige autobestuurder S.B. van de bovengenoemde personenauto, reed over de Welgedacht C weg uit de richting van de Indira Gandhiweg naar die van de Magentakanaalweg. Ter hoogte van pand no.136 zag hij een voetganger langs de weg staan. Op dat moment werd S.B. door zijn achter rijder ingehaald en direkt hierna stak de voetganger de weg over. Hierdoor kon de bestuurder S.B. de aanrijding niet meer voorkomen met voor de voetganger Khoedie, het noodlottige gevolg.

Het rijbewijs van de autobestuurder is gedurende het onderzoek ingevorderd. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van  Roël Khoedie voor obductie in beslaggenomen, terwijl S.B. na verhoor is heengezonden. Het onderzoek betreffende deze aanrijding met dodelijke afloop duurt voort.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname61-jarige voetganger dodelijk aangereden