vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

61-jarige duorijdster laat het leven aan de Coesewijnestraat

lees ook ...

NPS eert Henck Arron met kranslegging bij standbeeld in Para...

Zaterdagmiddag heeft de Nationale Partij Suriname (NPS) een eerbetoon gebracht aan Henck Arron, voormalig voorzitter van de NPS en een van de strijders voor de onafhankelijkheid van Suriname. Bij het ...

Bij het verkeersongeval in de avond van vrijdag 13 oktober 2023 aan de Coesewijnestraat ter hoogte van het vliegveld Zorg en Hoop, heeft de 61-jarige duorijdster N.N. ter plaatse het leven gelaten.

Het voorlopige onderzoek van de politie van het bureau Flora heeft uitgewezen dat zowel de bromfietser met zijn duorijdster als de autobestuurder M.S. (21) over de Coesewijnestraat reden vanuit de richting van de Mr. J. Lachmonstraat gaande naar de richting van de Marowijnestraat.

Ter hoogte van de Doekhieweg-Oost, beschreef de bromfietser die op het rijwielpad reed een rechtse bocht naar de richting van de Doekhieweg-Oost zonder voorrang te hebben verleend aan het rechtdoorgaand verkeer over de Coesewijnestraat. De automobilist M.S. probeerde bij die gelegenheid uit te wijken, maar reed de bromfietser van achteren aan met als gevolg de aanrijding.

M.S. die ten tijde van de aanrijding niet onder invloed van alcohol of een of ander bedwlmende middel verkeerde is in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van de vrouw vastgesteld.

Het verdere onderzoek van deze aanrijding is overgedragen aan de Verkeers Unit van Regio Paramaribo.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname61-jarige duorijdster laat het leven aan de Coesewijnestraat