zaterdag 25 mei 2024
24.2 C
Paramaribo
14.7 C
Amsterdam
0
(0)

61- jarige dief die bleef stelen, weer achter tralies

lees ook ...

Voor onbepaalde tijd geen gedrukte ‘Times of Suriname&...

De krant “Times of Suriname” zal voor onbepaalde tijd niet in gedrukte vorm verschijnen. Dit heeft de krant Zaterdag jongstleden meegedeeld. De directe heeft benadrukt, dat het gaat om reden buiten hu...

De politie van het bureau Kwatta heeft op dinsdag 13 september de 61 jarige recidivist B.B. aangehouden voor inbraak. De heer B.B die nauwelijks een week terug in vrijheid was gesteld, heeft de afgelopen dagen tot tweemaal toe ingebroken in een woning, waarbij hij een zangvogel wegnam.

De benadeelde deed na de eerste inbraak de woning van de verdachte aan. Daar zag hij zijn zangvogel en nam die terug. De verdachte B.B. ging toen terug naar de woning van de aangever en nam de zangvogel wederom weg alsook een portemonnee met geld en sieraden.

Deze zelfde verdachte heeft in de vroege ochtend van dinsdag 13 september ingebroken in een slagerij en nam diverse levensmiddelen en andere goederen weg. Na deze inbraak kwam B.B. diezelfde dag in beeld en werd door de wetsdienaren in de kraag gevat. De buitgemaakte goederen werden bij hem aangetroffen en in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is B.B. door de politie in verzekering gesteld

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname61- jarige dief die bleef stelen, weer achter tralies