zondag 24 september 2023
26.1 C
Paramaribo
13.4 C
Amsterdam
5
(2)

60-jarige overlijdt ter plaatse bij frontale botsing

lees ook ...

OM spreekt krantenbericht tegen

Naar aanleiding van een bericht dat is gepubliceerd in Times of Suriname, waarin wordt beweerd dat het Openbaar Ministerie (OM) vergeten is bewaring te vorderen van een verdachte, die in verband gebra...

Bij een frontale botsing tussen twee personenauto’s aan de Magenta-kanaalweg ter hoogte van de Magentakanaalbrug op 30 mei jongstleden, is de 60-jarige mede inzittende F.S. ter plaatse overleden.

De politie van het station Leiding kreeg in de morgen van 30 mei 2023 de melding van een aanrijding tussen twee auto’s op bovengenoemde locatie. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het 60-jarige verkeersslachtoffer F.S. dat geen teken van leven meer vertoonde langs de weg aan. Een arts stelde officieel de dood van de vrouw vast.

Volgens verklaring van de 33-jarige automobiliste S.K. reed zij over de Magentakanaalweg. Zij kwam vanuit de richting van de Nieuw Weer- gevondenweg gaande naar die van de Commissaris Weythingweg, terwijl het slachtoffer samen met haar 65-jarige echtgenoot E.S. in tegenovergestelde richting reden.

Op een behaald moment haalde de automobiliste S.K. ter hoogte van de Magentakanaalbrug de file in en kwam op de rijhelft van haar tegenligger met als gevolg de frontale botsing. Beide voertuigen liepen materiële schade op en zijn door de politie in beslag genomen.

De veroorzaker en de echtgenoot van het slachtoffer liepen ook letsels op en werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Het rijbewijs van de veroorzaker S.K, bij die niet onder invloed leek te verkeren van een bedwelmende middel leek te verkeren, is door de politie ingevorderd. Het onderzoek van deze aanrijding wordt overgedragen aan de Verkeersunit van Regio Midden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname60-jarige overlijdt ter plaatse bij frontale botsing