woensdag 29 mei 2024
30 C
Paramaribo
16.6 C
Amsterdam
0
(0)

5000 ID kaarten niet opgehaald bij CBB

lees ook ...

VHP opent eerste Orange meeting point in Wanica

De Vooruitstrevende Hervormingspartij (VHP) heeft in het ressort Saramaccapolder, district Wanica, haar eerste Orange Meeting Point geopend. Dit vond plaats op 26 mei, een dag na de start van de verki...

Een aantal van 5000 identiteitskaarten liggen klaar voor uitgifte op de Bureaus voor Burgerzaken met een ID-unit, maar ze worden maar niet opgehaald. Ida Gonsalves Jardin de Ponte, coördinator Centraal Bestand Bevolkingsregister, zegt dat deze ID-kaarten die vóór het tekort aan blanco kaarten, zijn uitgeprint.

De burgers zijn middels een sms reeds op de hoogte gesteld dat hun ID-kaart kan worden opgehaald. De Gonsalves geeft aan dat voor degenen die geen sms hebben ontvangen, er op de website van het CBB, CBB.GOV.SR, een ID-kaartverificatie applicatie is waarop zij kunnen natrekken wat de status is van hun ID-aanvraag.

“Om de status na te trekken heeft u uw ID-nummer en ID-aanvraagnummer nodig. Deze nummers zijn op uw ID-afhaalbewijs aangegeven. Op de homepage van de website klikt u op apps, vervolgens klikt u op de ID-kaartverificatie applicatie. Op de applicatie toetst u in uw aanvraagnummer en uw ID-nummer, hierna klikt u op zoeken. U krijgt dan te zien wat de status is van uw aanvraag. Let er wel op dat bij de ID-aanvraag deze gegevens op uw ID-afhaalbewijs zijn aangegeven.”

Voor meer informatie mag men bellen op het telefoonnummer 494411 of emailen  naar cbbcommunicatie2020@gmail.com.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname5000 ID kaarten niet opgehaald bij CBB