dinsdag 3 oktober 2023
29.7 C
Paramaribo
17.9 C
Amsterdam
5
(1)

5-jarige verdronken in Parima

lees ook ...

Wereld Hart dag, 29 september

Op 29 september was het 'Wereld Hart Dag'. Wereldwijd wordt er op deze dag aandacht gevraagd voor hart- en vaatziekten. In verband met 'Wereld Hart Dag' heeft het Mungra Medisch Centrum Nickerie (MMC)...

De politie van het bureau Centrum kreeg op maandag 07 augustus 2023 omstreeks 20.17 uur namiddag, melding van verdrinking in een zwembad aan de Mr. Eduard Brumastraat en deed de locatie aan voor onderzoek.

Bij aankomst van de wetsdienaren verklaarde de vader van het slachtoffer L.T. dat zijn dochtertje haar 5de verjaardag vierde en samen met andere familieleden waaronder acht jeugdigen zich daar bevonden om te zwemmen. Op een bepaald moment begaf hij zich naar de kantine om eten te kopen en liet de kinderen onder beheer van het oudste kind achter.

Bij terugkeer zag hij zijn dochtertje bewusteloos op de grond liggen, waarbij een vrouwspersoon bezig was het kind te reanimeren. Van omstanders kreeg hij te horen dat zijn dochtertje kort te voren was verdronken en op de bodem van het zwembad lag.

Het meisje werd voor medische hulp naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo afgevoerd alwaar zij ter verpleging op de afdeling Intensive Care van de ziekeninrichting werd opgenomen. Het 5-jarig kind liet het leven op 08 augustus jongstleden in het ziekenhuis.

In opdracht van het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam van L.T. door de politie afgestaan aan de nabestaanden.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname5-jarige verdronken in Parima