zaterdag 10 juni 2023
24.4 C
Paramaribo
19.9 C
Amsterdam
0
(0)

43ste Caricom Staatshoofden vergadering in juli

lees ook ...

Nieuw filiaal Coffee Box aan de Wilhelminatraat

Coffeebox opent vanmiddag een filiaal in Paramaribo-Noord aan de Wilhelminastraat 64-68. Het maakt deel uit van een vijftal winkel units en 10 luxe appartementen in het moderne pand van North Side Sho...

De 43ste Vergadering van Caricom Staatshoofden en Regeringsleiders wordt grotendeels gehouden in Paramaribo, Suriname. Het districtscommissariaat Paramaribo Noord-Oost treft daarvoor de voorbereidingen. Districtscommissaris Ricardo Bhola deelt mee dat de voorbereidingen in volle gang zijn. Het gaat voornamelijk om het toezichthouden op de openbare orde, rust en veiligheid. 

District Commissarissen Fulgence Javinde van Paramaribo Zuid-west, Mohamedshafiek Radjab van Commewijne en Ludwig Mendelzoon van Brokopondo zijn ook bij de voorbereiding betrokken. De DC’s zullen op eigen districtsniveau invulling geven aan de voorbereiding. Voor wat Paramaribo Noord-Oost betreft, worden naast de reguliere onderhoudswerkzaamheden ook andere activiteiten uitgevoerd.

Zo is er afstemming met een securitybedrijf wanneer het aankomt op de veiligheid in voornamelijk het uitgaansgebied. Met Robbin Roemer, voorzitter van de Stichting Uitgaanscentrum Paramaribo, is er frequent contact. Er vinden ook overlegmomenten plaats waarbij er met ondernemers in de directe omgeving wordt gesproken over hun inbreng. “Zij bieden ook een helpende hand en staan niet langer aan de kant”, zegt de dc. Er zullen ook extra vuilnistonnen in het centrum worden geplaatst.

Naast de staatshoofdenvergadering is ook het bezoek van de burgermeesters van Amsterdam en Den Haag en de olie- en gasconferentie (eind juni) reden van drukte voor het commissariaat.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname43ste Caricom Staatshoofden vergadering in juli