zondag 27 november 2022
25 C
Paramaribo
6.9 C
Amsterdam
0
(0)

428 Lockdownovertreders opgepakt in het weekend

lees ook ...

President Santokhi geeft startsein voor aanleggen diepwaterh...

Het district Nickerie had maandag hoog bezoek. President Chandrikapersad Santokhi is speciaal daarnaartoe afgereisd om het officiële startsein te geven voor het aanleggen van een nieuwe diepwaterhaven...

 

Er waren overtreders die vreselijk tekeer gingen tegen de politie omdat zij waren aangehouden en werden daarom overgebracht naar het politiebureau aan de Keizerstraat. De overgebrachte lockdown overtreders waren personen die zich zonder enige gegronde reden op de openbare weg bevonden waaronder bezoekers van dans- en nightclubs, feestenden en bezoekers van een rouwvisite. Deze personen maakten zich niet druk om hun eigen veiligheid en die van anderen en lapten de maatregelen aan hun laars. Er werden in totaal honderd vier en zeventig boetes uitgeschreven.

De politie heeft een dringend beroep doen uitgaan naar een ieder om de covid maatregelen in acht te nemen en heeft de volgende boodschap voor de samenleving:

Laat het virus van “ongehoorzaamheid” niet ervoor zorgen dat het covid-19 virus als “de engel des doods” steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname428 Lockdownovertreders opgepakt in het weekend