vrijdag 22 januari 2021
24.4 C
Paramaribo
5 C
Amsterdam
0
(0)

428 Lockdownovertreders opgepakt in het weekend

lees ook ...

Frontliniemedewerkers krijgen als eerst Covid-19-vaccin toeg...

Wanneer de lading Covid-vaccin van Pfizer en BioNtech volgend maand in Suriname aankomt, worden als eerst de gezondheidswerkers die direct te maken hebben met Covid-patiënten ingeënt. Voordat de rest ...

 

Er waren overtreders die vreselijk tekeer gingen tegen de politie omdat zij waren aangehouden en werden daarom overgebracht naar het politiebureau aan de Keizerstraat. De overgebrachte lockdown overtreders waren personen die zich zonder enige gegronde reden op de openbare weg bevonden waaronder bezoekers van dans- en nightclubs, feestenden en bezoekers van een rouwvisite. Deze personen maakten zich niet druk om hun eigen veiligheid en die van anderen en lapten de maatregelen aan hun laars. Er werden in totaal honderd vier en zeventig boetes uitgeschreven.

De politie heeft een dringend beroep doen uitgaan naar een ieder om de covid maatregelen in acht te nemen en heeft de volgende boodschap voor de samenleving:

Laat het virus van “ongehoorzaamheid” niet ervoor zorgen dat het covid-19 virus als “de engel des doods” steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

-- Advertentie / TGX - 167802 --

meer Suriname

Akiemboto blijft toch nog assembleelid

Sergio Akiemboto, fractie...

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

B. Chotelall houdt verkoopdag

Invoering BTW januari 2022

Belastingwetten aangenomen in DNA

Suriname registreert 126ste coronadode

Waterkant krijgt nieuw aanzicht

Home Suriname 428 Lockdownovertreders opgepakt in het weekend