dinsdag 9 augustus 2022
27.8 C
Paramaribo
15.6 C
Amsterdam
0
(0)

428 Lockdownovertreders opgepakt in het weekend

lees ook ...

Reactie regering op beslissing Constitutioneel hof inzake ki...

Het Constitutioneel Hof van de Republiek Suriname heeft op 05 augustus 2022, een belangrijke en historische toetsing gedaan van de kiesregeling in relatie tot fundamentele nationale, regionale en inte...

 

Er waren overtreders die vreselijk tekeer gingen tegen de politie omdat zij waren aangehouden en werden daarom overgebracht naar het politiebureau aan de Keizerstraat. De overgebrachte lockdown overtreders waren personen die zich zonder enige gegronde reden op de openbare weg bevonden waaronder bezoekers van dans- en nightclubs, feestenden en bezoekers van een rouwvisite. Deze personen maakten zich niet druk om hun eigen veiligheid en die van anderen en lapten de maatregelen aan hun laars. Er werden in totaal honderd vier en zeventig boetes uitgeschreven.

De politie heeft een dringend beroep doen uitgaan naar een ieder om de covid maatregelen in acht te nemen en heeft de volgende boodschap voor de samenleving:

Laat het virus van “ongehoorzaamheid” niet ervoor zorgen dat het covid-19 virus als “de engel des doods” steeds meer slachtoffers blijft maken binnen de Surinaamse gemeenschap.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSuriname428 Lockdownovertreders opgepakt in het weekend